Johnson / Evinrude

Voor al uw Johnson Evinrude buitenboordmotor onderdelen moet u bij Allesmarine.nl zijn. Komt u er niet helemaal uit? en kunt u uw Johnson Evinrude buitenboordmotor onderdeel niet vinden? Stuur ons dan een e-mail. Het team van Allesmarine.nl beantwoordt uw e-mail zo snel mogelijk. Staat uw Johnson Evinrude buitenboordmotor onderdeel niet online, kunnen wij dit altijd bestellen voor u.Johnson buitenboordmotor onderdelen vs Evinrude buitenboordmotor onderdelen

Het Amerikaanse bedrijf OMC wat staat voor Outboard Marine Corporation produceerde van 1907 tot 2001 Johnson buitenboordmotoren en de Evinrude buitenboordmotoren. Deze waren en zijn op de kleur na identiek aan elkaar. Alle Johnson buitenboordmotor onderdelen zijn dus ook gelijk aan Evinrude buitenboordmotor onderdelen. Voor alle 2-takt modellen van Johnson en Evinrude outboard zijn sowieso gelijk aan elkaar en dus de spare outboard parts ook. Voor de 4-takt modellen geproduceerd vanaf 1996 tot 2001 geldt ook dat de Johnson buitenboordmotor onderdelen gelijk zijn aan de Evinrude buitenboordmotor onderdelen. Na een moeilijke tijd voor de Amerikaanse  Outboard  Marine Corporation zijn in 2001 de merken Johnson en Evinrude verkocht en overgenomen door Bombardier. De inboard lijn onder de gelijkwaardige naam OMC werd verkocht aan Genmar Holding of Minnesota. Voor meer informatie klik hier. Bombardier maakt vandaag de dag nog steeds 4-takt buitenboordmotoren onder de naam Johnson en Evinrude.
 

De nieuwe 4-takt Johnson buitenboordmotoren + Johnson buitenboordmotor onderdelen

Bombardier is direct na de overname gestart met het uitbrengen van nieuw Johnson 4-takt buitenboordmotoren en Johnson buitenboordmotor onderdelen. Deze modellen zijn alleen niet zelf geproduceerd. Bombardier is een samenwerking met Suzuki gestart. Alle Johnsons 4-takt buitenboordmotoren zijn dus eigenlijk Suzuki motoren in een Johnson jasje. Let dus op zoekt u voor uw 4-takt Johnson buitenboordmotor onderdelen? Dan zijn deze dus gelijk aan die van Suzuki. Of beter gezegd ze zijn van Suzuki. Bombardier heeft en levert deze Johnson buitenboordmotor onderdelen ook. Deze Johnson buitenboordmotor onderdelen hebben origineel ook hun eigen onderdeelnummers, kijk maar eens op www.boats.net. Maar het zijn dus eigenlijk onderdelen van Suzuki. U zult bij onze Johnson buitenboordmotor onderdelen dan ook vaak originele Suzuki nummer en Johnson nummers zien ter referentie.
 

De nieuwe 4-takt Evinrude buitenboordmotoren + Evinrude buitenboordmotor onderdelen

Om het eenvoudig te houden. Niet dus naar onze mening! Is Bombardier voor het merk Evinrude een samenwerking aangegaan met Tohatsu. De nieuwe Evinrude buitenboordmotoren en Evinrude buitenboordmotor onderdelen zijn dus gelijk aan die van Tohatsu. Wij snappen dat dit wellicht erg onduidelijk kan zijn. Bent u op zoek naar de juiste 4-takt Evinrude buitenboordmotor onderdelen en komt u er niet helemaal uit? E-mail ons dan en wij helpen u graag verder met uw zoektocht naar de juiste onderdelen voor uw Evinrude buitenboordmotor. Dit geldt natuurlijk ook voor uw Johnson buitenboordmotor onderdelen (of welk ander merk dan ook) Wij zijn via [email protected] of via de contactpagina te bereiken.
 

Groot aanbod onderdelen voor Johnson buitenboordmotoren en Evinrude buitenboordmotoren 

Johnson en Evinrude waren een van de grootste merken, al dan niet de allergrootste in Amerika ten tijden van de productie van alle 2-takt buitenboordmotoren. Aangezien de Marine Spare Parts branche (vervanging onderdelen voor buitenboordmotor) het grootste is in Amerika. Speelt de fabrikant van deze spare parts voor outboards hier op in. Vandaar dat onze leverancier en daarmee wij van Allesmarine.nl een zeer groot en uitgebreid assortiment aan 2-takt Johnson buitenboordmotor onderdelen en Evinrude buitenboordmotor onderdelen heeft. Wij zijn een van de Jhonson en Evinrude dealers in Nederland. Maar ook voor al uw 4-takt Johnson buitenboordmotor onderdelen en Evinrude buitenboordmotor onderdelen bent u bij ons aan het juiste adres. Deze leveren wij,  zoals hier boven uitgelegd, ook allemaal.  

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »