Crusader

 In welke boten zitten Crusader binnenboordmotoren en Crusader onderdelen

De fabrikant Crusader Engines USA levert al ruim 5o jaar unieke / premium binnenboordmotoren / inboard motoren / engines en Crusader onderdelen aan de beste merken op het gebied van de watersport. Crusader inboard motoren en Crusader onderdelen zitten in bijna alle Riva en Boesch speedboten en boten geïnstalleerd / gemonteerd. Deze boten zijn echt de crème de la crème in de watersport branche. Mede door de handmatige houtbouw en de zeer verfraaide en verfijnde afwerking van deze boten, zijn dit zeer kostbare boten. Voor de echte liefhebber die wel een centje te besteden heeft. Crusader Engines USA kan en mag haar naam hier mee verbinden. Maar dat betekent niet dat de Crusader onderdelen van onze website duur of niet te betalen zijn ;)
 

Geen  Riva/Boesch en toch een Crusader inboard motor? Crusader onderdelen nodig?

In de loop de jaren, is Crusader Engines USA aan meer botenbouwers binnenboordmotor en inboard motor + Crusader onderdelen gaan leveren. Hoewel Boesh en Riva zijn gestart met Crusader binnenboordmotoren en Crusader onderdelen. Is de lijst met boten waarin een Crusader motorblok zit erg lang geworden. Op deze lijst staan onder andere de beste werven als het gaat op kruiserbouw, jachtbouw en sportvisserbouw.
 

Worden Crusader inboard engines en Crusader onderdelen nog steeds gemaakt?

Hoewel de Crusader binnenboordmotoren veelal in de wat oudere traditionele boten zitten zoals eerder vermeld de Riva en Boesch. Neemt dit niet weg dat het Merk Crusader geen nieuwe motoren en/of nieuw Crusader onderdelen meer maakt. Integendeel Crusader Engines USA produceert en fabriceert nog steeds binnenboordmotoren / inboard engines + Crusader onderdelen. In tegenstelling tot andere Inboard fabrikanten, fabriceert Crusader Engines USA, het grootste gedeelte van alle Crusader onderdelen en inboard engine componenten zelf. Dit doen ze met behulp van de nieuwste, op water sport gebied, computer gestuurde machines. Op deze manier wordt de kwaliteit op hun Crusader onderdelen gewaarborgd. En levert Crusader Engines USA, Crusader onderdelen  met een hoogwaardige betrouwbaarheid zoals men die van Crusader gewend is.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »