Rubberboten / RIB

Allesmarine.nl biedt ook rubberboten en rib boats aan. Onderdelen voor rubberboten en rib boats kunt u ook vinden op deze pagina. Zo staan er onder andere handpompen, voetpompen en elektrische luchtpompen voor het oppompen van uw boot. Maar ook reparatie onderdelen kunt u bestellen in de webshop van Allesmarine.nl.

Varen met een rubberboot of rib boot

Met een rubberboot of ribboot is het fijn varen. Het verschil tussen beide is dat een ribboot een hardere bodem heeft dan een rubberboot.

 

Veel vaarplezier met rubberboten

Er zijn diverse rubberboten van het merk Goldenship te vinden in ons assortiment. De Goldenship HSD rubberboot heeft een airmat of een aluminium vloer. Een airmat vloer is eenvoudig, compact en licht in gewicht. Airmat vloeren zijn gemakkelijk op te bergen en te vervoeren. Een aluminium vloer zorgt voor een betere stabiliteit en verbeterde vaartprestaties wanneer je snel vaart of bijvoorbeeld op zee vaart. Een aluminium vloer is ideaal voor het vervoeren van objecten zonder dat je bang hoeft te zijn dat de boot lek zou kunnen gaan. Een Goldenship HSD met een aluminium vloer is zeer robuust, maar behoudt toch zijn eenvoudige bediening en transport. De rubberboten van Goldenship HSD variëren in lengte, breedte en gewicht. In totaal zijn er zes verschillende soorten Goldenship HSD rubberboten. De kleinste rubberboot is 2,30 meter lang en 1,37 meter breed en de grootste rubberboot is 4,20 meter lang en 1,89 breed. Deze twee boten verschillen 50 kilogram met elkaar. De kleinste boot biedt plaats aan maximaal 2 personen en gaat 4 pk en de grootste boot biedt plaats aan maximaal 7 personen en gaat 30 pk. Rubberboten van Goldenship HSD worden standaard geleverd met: aluminium roeispanen, zittingen, voetpompen en repairkits.

 

Goldenship Venus: een rib boot van goede kwaliteit

Naast rubberboten kunt u bij ons ook terecht voor rib boten. De Goldenship Venus biedt veel stimulansen voor de pleziervaart door  het moderne en uitgebalanceerde ontwerp met een juiste inrichting van het meubilair. Vooraan in de mal is er een ingebouwde deksel. Deze is gemaakt voor een bergruimte. De deksel is bedekt met een kussen, zodat het ook kan functioneren als zitplaats. De rib boot is eenvoudig te besturen, doordat er in het midden een stuurconsole met een lage stuurstand staat.  Aan de zijkant van deze console zit wederom een mogelijkheid tot opbergen. Dit is ook voorzien van een kussen, waardoor dit ook als zitplaats kan dienen. Dit alles maakt het een genot om mee te varen.

 

De accessoires voor rubberboten en rib boten

Er staan ook diverse accessoires voor rubberboten en rib boten in deze categorie. Zo staan er diverse gereedschap en materialen om uw rubberboot of rib boot te repareren of onderhouden. Maar ook handpompen, voetpompen en elektrische luchtpompen om de juiste hoeveelheid lucht in uw rubberboot of rib boot te pompen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »