Handpompen

Wordt het pompen of verzuipen? Wij weten het antwoord wel. Bij ons vindt u allerlei soorten handpompen voor uw boot. Wij hebben oliepompen, waterpompen, maar ook handpompen voor het opblazen van uw boot in ons assortiment.

Geen elektriciteit aan boord? Koop een handpomp

Wanneer u geen elektriciteit aan boord heeft of er geen elektriciteit in de buurt is, biedt de handpomp de uitkomst. Dit is dan ook meteen het grootste voordeel van een handpomp; u heeft geen elektriciteit nodig waardoor deze pomp altijd en overal te gebruiken is.

 

Gebruik de handmatige oliepomp voor het verwijderen van de olie uit uw motor

Een van de handpompen die wij in ons assortiment hebben, is de oliepomp. Met dit product kunt u eenvoudig en op schone wijze uw carterolie uit uw motor pompen, waardoor de olie wordt verwijderd en er geen oude olie achterblijft. De uitneembare plastic, kunststof tules, buizen en slangen zorgen voor een optimale werking van deze handpomp.

 

Het water in uw boot pomp u weg met de handlenspomp of voetpomp

Naast oliepompen verkopen wij ook handmatige lenspompen. Heeft u geen dekzeil over uw boot gespannen en ligt er daardoor een plas water in uw boot, dan komt deze handlenspomp goed van pas. Door het op en neer halen van de hendel pompt u met een lenspomp tot wel 36 liter per minuut weg. Ook kunt u bij ons de voetpomp aanschaffen om deze klus te klaren. Met deze pomp kunt u “slechts” 9,5 liter per minuut wegpompen. Deze producten zijn multifunctioneel omdat ze niet alleen voor uw boot te gebruiken zijn, maar bijvoorbeeld ook voor het besproeien van uw tuin.

 

Pomp uw boot op met de handige handpomp

Naast handpompen waarmee u uw boot of motor leeg kunt pompen, verkopen wij ook handpompen voor het opblazen van uw boot. Van dit product hebben wij meerdere soorten in ons assortiment. De handpomp met 4 liter capaciteit wordt geleverd met meerdere, universele adapters waardoor hij op verschillende aansluitingen past. Ook dit product is multifunctioneel. Gebruik deze pomp bijvoorbeeld ook voor het opblazen van een luchtbed.

 

Vind een geschikte pomp in onze webshop

Wij hebben verschillende soorten handpompen in ons assortiment. Vind in onze webshop het product waarnaar u op zoek bent of neem contact met ons op via de online chat.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »