Luchtpompen, Bilgepompen, Waterpompen & Servicepompen

Op deze pagina staat het aanbod aan pompen van Allesmarine.nl. Bij Allesmarine.nl kunt u onder andere terecht voor luchtpompen, bilgepompen, waterpompen oliepompen servicepompen en handpompen. U kunt ons altijd e-mailen als de pomp die u zoekt niet kan vinden. Wij reageren altijd snel en gaan dan op zoek naar juiste pomp.

Alle pompen die u aan boord nodig heeft

In deze categorie treft u allerlei soorten pompen. Een luchtpomp, bijvoorbeeld, zorgt er voor dat een rubberboot kan worden opgepompt. Een bilgepomp zorgt er voor dat er ongewenst water uit de bilge kan worden gepompt.

 

De juiste druk met een luchtpomp

Met een luchtpomp zorgt u er voor dat een rubberboot de juiste druk heeft. Er zijn verschillende luchtpompen te vinden de webshop van Allesmarine.nl. Zo zijn er handpompen en voetpompen, afhankelijk wat u het makkelijkst vindt. Daarnaast zijn er ook elektrische luchtpompen. Hiermee hoeft u helemaal geen moeite te om te pompen. De elektrische luchtpomp stopt automatisch als de optimale druk is bereikt. Zowel de hand- en voetpompen als de elektrische luchtpompen zijn er te vinden in verschillende capaciteiten.

 

Pomp ongewenst water uit de boot

De bilge is het laagste gedeelte van een boot. In dit gedeelte van de boot kan ongewenst water komen. Dit kan komen door bijvoorbeeld regenwater of lekkende naden. Water in de bilge kan er voor zorgen de boot schade krijgt. Ook kan het je extra brandstof kosten of de boot laten destabiliseren. Als er te veel water in de bilge zit, kan het er zelfs voor zorgen dat de boot zinkt. Door een bilgepomp te gebruiken voorkomt u al deze problemen. Een bilgepomp zorgt er voor dat het water uit de bilge wordt gepompt. Bilgepompen zijn er in verschillende soorten en maten. Als u een bilgepomp uit de webshop aan klikt, staat er bij wat de capaciteit, voedig en lengte van de slang is. De capaciteit wordt gemeten in hoeveel liter de pompt in een uur wegpompt. Er zijn ook bilgepompen met een automatische schakelaar. Deze gaan automatisch in werking als het waterniveau in de bilge te hoog wordt. Met een handlenspomp kunt u handmatig het lek- en regenwater uit de boot pompen. Dit wordt meestal gebruikt bij kleine boten. Met een hoosvat kunt u zelf het water uit uw boot werpen. Komt u er niet uit welke bilgepomp het beste bij uw boot past? Stuur ons dan een mailtje en wij zullen u helpen om de juiste bilgepomp te vinden.

 

Ook andere pompen in het aanbod

U kunt bij ons ook terecht voor diverse andere pompen. Zo zorgt een oliepomp er voor dat diverse onderdelen van de motor worden voorzien van motorolie. Ook zijn er pompen voor toiletten indien deze aan boord aanwezig zijn. Daarnaast staan in deze categorie verschillende waterpompen en servicepompen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »