Connectors benzine slang pomp balge en benzine kraan

 

Benzineslangen en connectors kopen

Bent u op zoek naar een benzineslang / brandstofslang of connector voor uw buitenboord motor? Bij Allesmarine vindt u diverse benzineslang aansluitingen van gerenommeerde merken als Yamaha en Suzuki. Bekijk ons gevarieerde aanbod hieronder.

Pagina 1 van 5
Pagina 1 van 5

Wat voor benzineslang heb ik nodig?

De diameter van een slang die u nodig hebt is afhankelijk van het aantal pk van de motor die u gebruikt. Bij een motor tot 50pk gebruikt u een benzineslang of brandstofslang met een diameter van minimaal 6 mm en een lengte tot 2,5 meter. Met een motor die meer dan 50pk heeft gebruikt u een benzineslang die een diameter van minimaal 8mm heeft met als lengte 2,5 meter. Als de lengte van een slang toeneemt zal ook de diameter van de slang aangepast moeten worden. Daarom hebben wij meerdere maten, inclusief een benzineslang van 10mm. Maak een brandstofslang (en dus buitenboordbenzine toevoer) zo kort mogelijk.

Allesmarine verkoopt ook benzinepompen. Deze pompen zorgen ervoor dat de brandstof vanuit de tank door de leiding richting de motor gaat en voorkomen zo dat de brandstof weer terugloopt naar de tank. Een hogedruk inspuitpomp zorgt voor de druk die nodig is voor direct ingespoten motoren.

Bij ons kunt u ook terecht voor een benzineklep, of een benzineslang klem. Hiermee kunt u de toevoer van benzine stopzetten.

 

Connectors bij Allesmarine

Een goede brandstofslang koppeling is heel belangrijk voor een buitenboordmotor. Allesmarine verkoopt van verschillende merken connectors, zoals de bekende merken Yamaha of Suzuki. Voor elk type buitenboordmotor kunt u bij ons terecht. Wij bieden deze aan in male (de buitenboordmotor connector) en in female (de connector voor de benzineslang / brandstofslang). We verkopen zowel enkele als dubbele connectors.

 

Benzinefilters

Een benzinefilter voorkomt dat er vuildeeltjes vanuit de tank in de motor terechtkomen door de benzine te filteren. De grootste vijanden van uw motor zijn water en bacteriën. Daarom is het van belang om uw benzinefilter goed in de gaten te houden en deze tijdig te vervangen. Door tijdige vervanging van de brandstoffilter voorkomt u dure en ingewikkelde reparaties aan uw motor.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »