Machinekamer & Romp

Op deze pagina treft u de onderdelen en accessoires voor de machinekamer & romp van Allesmarine.nl. U vindt hier onder andere ventilatie, filters, water- en benzinetanks, marine hose/slangen, anodes, motorbevestigingen en nog veel meer. Zorg er met deze producten van Allesmarine.nl voor dat er niks ontbreekt aan de machinekamer & romp van uw boot.

Zorg dat er niks ontbreekt in de machinekamer en romp

De machinekamer is het kloppend hart van de boot. Hier is de motor van de boot gevestigd. Daarnaast zijn er diverse andere onderdelen te vinden in de machinekamer. In deze categorie treft u de belangrijkste onderdelen die noodzakelijk zijn in de machinekamer of onderdelen die de machinekamer beter maken.

 

Welke onderdelen zijn er in de machinekamer te vinden?

Anodes zijn er te vinden in zink en aluminium. De vuistregel hierbij is dat als je op zout water vaart een anode van zink moet gebruiken. En wanneer je op zout water vaart, heb je een aluminium anode nodig. In onze blog kunt meer informatie vinden over het kiezen van de juiste anode. In de machinekamer vindt u ook een motor bevestiging. Een motorbevestiging zorgt dat de motor vast komt te staan. Deze variëren in verschillende groottes en hebben verschillende draagkrachten. Ze wisselen af in draagkracht van 55 kilogram tot en met 1400 kilogram. In de webshop staan allerlei accessoires voor de machinekamer. Een propguard, bijvoorbeeld, zorgt er voor dat uw propellers beschermd blijven. Op deze manier kan je jezelf niet verwonden aan de propellers. Mocht u het juiste onderdeel dat u zoekt voor de machinekamer niet kunnen vinden, dan kunt u altijd een mailtje sturen. Wij helpen u dan met zoeken naar het geschikte onderdeel.

 

Schaf de juiste tanks en filters aan

Er zijn diverse tanks in de machinekamer te vinden. Zo zijn er tanks/reservoirs voor drinkwater, maar ook juist voor vuil water. Door middel van een filter wordt het drinkwater gescheiden van het vuile water. In de webshop van Allesmarine.nl zijn deze te bestellen in diverse groottes en voor verschillende capaciteiten. Daarnaast zijn er diverse tanks / jerrycans voor brandstof beschikbaar. Ook voor het ruitenwisser vloeistof kunt u een tank bestellen via de webshop. Om al deze tanks schoon te houden bieden wij tank reiniging aan. Hiermee haalt u slib en alg weg uit de tank. Er zijn diverse filters voor brandstof. Let hierbij goed op de omschrijving en titel of het een filter voor benzine of diesel betreft. Ook oliefilters en waterscheidende filters kunt u vinden in deze categorie.

 

Een stille machinekamer

Als u aan het varen bent, wilt u misschien liever niet gestoord worden door het geluid wat de motor maakt. Het helpt veel als de machinekamer wordt geïsoleerd. Wij bieden diverse geluids absorptie/isolatie delen aan in diverse afmetingen en diktes. Deze zijn ook brandveilig. Om de geluids absorptie/isolatie te bevestigen, kunt u bij Allesmarine.nl contact lijm bestellen die speciaal gemaakt is voor isolatie delen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »