Interieur, Comfort & Cockpit Accessoires

Om u zich zoveel mogelijk op uw gemak te laten voelen op het water, biedt Allesmarine.nl diverse accessoires voor de cockpit en op het gebied van interieur & comfort aan. Bij ons kunt terecht voor diverse interieur, comfort en cockpit accessoires, zoals kajuit/cockpit accessoires, scheepstoiletten, douches en kranen, fornuizen en gootstenen en nog meer.

Maak het interieur en de cockpit comfortabel

Om te zorgen dat u aangenaam kunt varen, biedt Allesmarine.nl diverse producten en accessoires aan die het interieur en de cockpit van uw boot comfortabel te maken. Perfect om uw boot interieur mee te vernieuwen!

 

De bestuurder moet zich op zijn gemak voelen

De bestuurder moet er voor zorgen dat de gasten zich zo comfortabel mogelijk voelen op de boot. Maar hij moet zelf natuurlijk ook op zijn gemak de boot besturen. Daarom biedt Allesmarine.nl diverse boot accessoires aan die het de bestuurder zo gemakkelijk mogelijk maken. Een voorbeeld hiervan zijn bekerhouders. De bestuurder kan drinken zonder dat hij zich zorgen hoeft te maken dat zijn beker omvalt.

Het is fijn als het drinken koud blijft. Door een koelbox mee te nemen, blijft uw drankje koud. Koelboxen zijn bij Allesmarine.nl te bestellen in verschillende maten. Dit hangt geheel af van welke afmetingen in uw boot passen. De vloer van de boot kan nog wel eens glad zijn. Met antisliptape, matten of rollen zorgt u er voor dat u en uw gasten niet uitglijden in de boot. Dit kan vervelende blessures voorkomen.

 

Houd de elektronische apparaten droog

U moet er niet aan denken dat uw spullen in het water vallen. Zeker een mobiele telefoon is vaak stuk nadat deze in het water is gevallen. Voor telefoons en zijn er telefoonhouders of zelfs zakken die waterproef zijn. Mocht u telefoon of tablet dan nog in het water vallen, houden deze zakken het water tegen. Ook voor andere eigendommen staan er verschillende waterdichte zakken in de webshop van Allesmarine.nl. Om te genieten van muziek in de boot, staan hier ook speakers. De speakers werken via bluetooth en zo kunt u altijd van uw eigen muziek afspelen.

 

Sanitaire voorzieningen

Het is comfortabel om een eigen toilet/wc in de boot te hebben. Op deze pagina treft u vaste toiletten waarbij u kunt kiezen uit zowel handmatige als elektrische bediening. Daarnaast staan er ook draagbare toiletten. Ook vindt u er diverse onderhoudsartikelen en montage producten voor de toiletten. Voor de hygiëne biedt Allesmarine.nl diverse douches en kranen aan. Deze zijn er ook in verschillende soorten en maten. Het hangt af van wat uw wensen zijn voor het interieur van de boot. Ook gootstenen en fornuizen zijn bij Allesmarine.nl te bestellen. De vuil- en schoonwatertanks zijn er om bij de sanitaire voorzieningen het vuile water van het schone water te scheiden. Allesmarine.nl biedt deze voor verschillende capaciteiten. Ook filters voor de vuil water tanken vindt u in deze categorie.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »