Alarmen / Sensors

 

Boot sensoren en alarmen bij Allesmarine

Meten is weten, ook op het water en op uw boot. Wij verkopen sensoren en alarmen om zaken zoals de temperatuur van uw motor, het brandstofniveau en een lage oliedruk te monitoren.

Heeft u al een sensor in uw boot die ongewone zaken signaleert?

Sensoren houden alles wat in en rondom uw boot gebeurt in de gaten. Ons assortiment in de categorie sensoren bestaat onder andere uit temperatuursensoren, water-, oliedruk- of brandstoflevelsensoren.

De temperatuursensor is geschikt voor olie en water en meet de temperatuur van de motor. Bij een te lage temperatuur kan er schade aan de motor ontstaan. Bij een te hoge temperatuur kan de motor zelfs vastlopen.

Door middel van de brandstofniveau sensor leest u snel en nauwkeurig het brandstofniveau in uw tank af. Deze sensoren zijn geschikt voor het afmeten van diesel, benzine, olie of water.

Tot deze productcategorie behoort ook de oliedruk sensor. Deze sensor meet nauwkeurig de oliedruk tussen de 0 en 10 bar.

 

Installeer een alarm in uw boot voor optimaal vaarplezier

De meeste sensoren werken het best in combinatie met alarmen. Bent u op zoek naar een alarm voor uw boot die een seintje geeft wanneer de sensor iets ongewoons monitort? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Mocht de motor van uw boot oververhit zijn, dan geeft het koeling alarm u een seintje. Dit voorkomt dat uw motor oververhit raakt en de motor daardoor blijvende schade oploopt.

Onze filter water sensor werkt samen met het filter water alarm. Dit filter filtert het aanwezige water uit de brandstof. Dit is van belang omdat water in de brandstof de motor van uw boot ernstige schade kan toebrengen. Vervuilde brandstof is tevens minder effectief. Met deze producten weet u zeker dat uw brandstof van de beste kwaliteit is.

 

Neem een kijkje in onze webshop

Wij hebben verschillende soorten sensoren en alarmen in ons assortiment. Neem een kijkje in onze webshop of contact ons via de online chat.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »