Instrumenten & Kompassen

Allesmarine.nl heeft een ruim aanbod aan instrumenten & kompassen. Bij Allesmarine.nl kunt u onder andere terecht voor instrumenten voor de meting van benzine, snelheid en toerental, trim, batterij, watertemperatuur, oliedruk, wind en nog veel meer. Met deze producten van Allesmarine.nl kunt u meten wat u maar wilt. Daarnaast staan er op deze pagina van Allesmarine.nl nog meer instrumenten & kompassen, zoals alarmen/sensoren, rookmelders, GPS/fishfinders/navigatie en warmtecamera's.

Houdt alles in de gaten

Bij Allesmarine.nl is er een groot aanbod aan instrumenten voor uw boot. Het is belangrijk dat u verschillende zaken kunt meten. Hiervoor heeft Allesmarine.nl de belangrijkste meters in het assortiment.

 

Allerlei meters, want meten is weten

Met de tankmeter houdt u bij hoeveel benzine, diesel of water er nog in de boot zit. U wilt natuurlijk niet dat u stil komt te staan op het water. In sommige gebieden moet u zich aan de gemiddelde snelheid houden. Hiervoor zijn er snelheidmeters in verschillende soorten en maten. Ook het aantal toeren kunt u gemakkelijk bijhouden met de toerentellers van Allesmarine.nl. De trimmeter geeft nauwkeurig aan hoe de stand van uw trimplaten is. Het is belangrijk dat de motor goed getrimd is zodat de motor sneller, beter controleerbaar, zuiniger en veiliger is. Niet alleen vóór maar ook tijdens het varen wilt u natuurlijk weten hoe vol de accu nog is. Allesmarine.nl biedt hiervoor verschillende soorten volt/ampère batterijmeters aan.

De temperatuur van het water kan worden gemeten met een water temperatuurmeter. Deze kan worden aangeduid in graden Celsius (Europees) of Fahrenheit (Amerikaans). De oliedrukmeter is er ook in een Europese uitvoering en Amerikaanse uitvoering. De Europese uitvoering wordt aangeduid in bar. De Amerikaanse uitvoering wordt aangeduid in PSI, wat staat voor pound-force per square inch. De windsnelheid kan worden gemeten met een anemometer (wordt ook wel windmeter genoemd). Deze worden bij Allesmarine.nl aangeboden in verschillende soorten. Een combinatiemeter maakt het nog gemakkelijker. Zoals het woord al zegt is een combinatiemeter een combinatie van verschillende meters. Zo kunt u op een combinatiemeter de brandstof, het aantal volt, de olie en de temperatuur meten.

Naast alle bovenstaande meters, biedt Allesmarine.nl nog meer meters aan die u kunt vinden in de categorie ‘Overige meters’. Hier staan onder andere roer stand aanwijzers, klokken, urentellers en synchronizers.

 

Diverse melders zodat u veilig onderweg bent

Voor de veiligheid van u en uw passagier is het belangrijk om een rookmelder te hebben. Bij Allesmarine.nl kunt u onder andere kool monoxide melders, propaan rookmelders en benzine rook melders bestellen.

 

Navigatie om de weg niet kwijt te raken

Naast de kompassen biedt Allesmarine.nl ook navigatie aan. Met GPS of navigatie heeft u geen papieren waterkaarten meer nodig. U weet precies waar u bent op het water en kan zo gemakkelijk de weg vinden. Met een fisfinder kunt u niet alleen de diepte van het water meten, maar u kunt hierop ook op zien of er vissen, planten en andere obstakels in het water te vinden zien.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »