Haswing Elektrische Buitenboordmotoren

Een stille motor uit de Haswing Osapian-serie

De elektrische en fluistermotoren die wij leveren zijn van de Chinese fabrikant Haswing. Allesmarine.nl is een officiële dealer van deze Haswing elektromotoren. Op al deze motoren zitten dan ook twee jaar garantie. Haswing is al jaren een innovatieve speler op deze markt en zij onderscheiden zich doordat ze krachtige motoren fabriceren die je kunt vergelijken met een benzinemotor. Tevens staan deze fluistermotoren erom bekend dat ze de lichtste zijn.

Haswing Osapian 55 is de lichtste fluistermotor binnen de prijsklasse

Allesmarine.nl biedt een 55 Lbs fluistermotor van de Haswing Osapian-serie aan. Deze motor heeft in totaal acht versnellingen, waarvan er 5 standen vooruit en 3 standen achteruit zijn. Een belangrijke reden om voor een fluistermotor te gaan is de milieuvriendelijkheid. De Haswing Osapian 55 Lbs fluistermotor heeft een duurzame 12V motor waarmee je geruisloos door de wateren vaart. Zoals de naam als zegt heeft deze fluistermotor een stuwkracht van 55 Lbs wat gelijk staat aan ongeveer 1,5 PK. De Haswing Osapian kan in zowel zoet als zoutwater worden gebruikt en is uitstekend geschikt voor vis- en recreatievaart. De staarthoogte is te verstellen waardoor je ook in minder diepe wateren kunt varen.

Een groot voordeel van deze Haswing fluistermotor is dat deze met 8,2 kilogram zeer licht is. Tevens is de motor voorzien van een inklapbare stuurhendel waardoor hij makkelijk van de boot kan worden getild. De accu is voorzien van een LED-indicator waar je aan kunt aflezen wat de status van de accu is. De accucapaciteit van deze fluistermotor is ongeveer 105 Ah.

Heeft u vragen over onze elektrische buitenboordmotor? Neem gerust contact met ons op!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »