Elektrische Buitenboordmotoren

Vaart u elektrisch of wilt u graag elektrisch varen? Op deze pagina staat het aanbod van Allesmarine.nl aan electromotoren en fluistermotoren. Allesmarine.nl biedt een elektrische buitenboordmotoren van Mercury Avator, ePropulsion en Haswing aan. Ook kunt u hier terecht voor accu’s en andere toebehoren die praktisch zijn voor het elektrisch varen.

Wat is een fluistermotor?

Een fluistermotor is een elektrische buitenboordmotor. Deze motor is geschikt voor boten die geen lange afstanden hoeven af te leggen. Het is een relatief langzame motor die geschikt is voor als u bijvoorbeeld aan het vissen bent. Is een fluistermotor een goede aankoop voor u? Dat kunt u het beste bepalen door rekening te houden met een aantal factoren. De fluistermotor is niet geschikt als u een lang stuk achterelkaar wilt afleggen. Het verschil tussen een fluistermotor en een elektrische motor is dat de fluistermotor minder stuwkracht heeft. 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »