Schakelaars en Schakelpanelen

 

Allesmarine heeft het juiste schakelpaneel voor uw boot

Bij Allesmarine kunt u terecht voor verschillende soorten schakelaars en schakelpanelen voor uw boot. Wij verkopen schakelaars en panelen in verschillende soorten en maten. Bekijk onze collectie hieronder.

Pagina 1 van 3
Pagina 1 van 3

Verschillende soorten schakelaars

Bij Allesmarine vindt u verschillende soorten schakelaars. Zo verkopen wij onder meer digital dimmer switch, tuimel, Rocker, drukknop, Contura en push en pull schakelaars. Al onze schakelaars zijn waterproof.

De digital dimmer switch schakelaar is een schakelaar die geschikt is voor een digitale dimmer. Datzelfde geldt voor de tuimelschakelaar, een schakelaar met meerdere standen. Rocker schakelaars zijn zeer geschikt voor het gebruik in Blue Sea panelen.

Een drukknop schakelaar is multifunctioneel. Zo is hij geschikt voor generatorstarters, lenspompen, hoorns, ruitenwissers, motorcontroles en elke andere functie die vraagt om een schakelactie en die anders schakelt dan een ON-OFF schakel.

Contura schakelaars zijn tuimelschakelaars speciaal vervaardigd voor montage in Blue Sea Water Resistant panels. Deze schakelaar is ontsteking beschermend, dus veilig voor installaties aan boord van benzine aangedreven boten. De schakelaars worden verlicht door LED ON.

De push pull schakelaar heeft een verchroomde messing knop. Deze schakelaar is geschikt voor terminals met schroef.

 

Schakelpanelen voor uw boot

Bij ons kunt u ook terecht voor verschillende soorten en maten schakelpanelen. Wij hebben schakelpanelen voor uw boot te koop met bijvoorbeeld 4 of 6 schakelaars. Alle panelen zijn waterproof.

Speciaal voor Bilge pompen verkopen wij ook panelen met een Bilge schakelaar.

 

Montagesets

De modulaire schakelpanelen voor montage waterproof schakelaars zijn ook los te kopen bij ons. Zo kunt u zelf het paneel om de schakelaars heen monteren. Wij verkopen onder andere montagesets voor Contura schakelaars.

 

Labels

Wij verkopen ook labels voor op uw schakelaars of schakelpanelen. Zo houdt u alles mooi netjes en zorgt u ervoor dat het duidelijk is waar elke schakelaar voor dient. Kies bijvoorbeeld voor onze zelfklevende voorgedrukte labels. Al onze labels zijn waterproof.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »