Sloten & Sluitingen

Bent u op zoek naar een slot voor uw boot? Op deze pagina vindt u verschillende sloten. Aan boord van uw boot is er altijd wel iets om af te sluiten of op te hangen. Hier vindt u onder andere schuifvergrendeling, toggle locks en hangsloten. Alles wat te maken heeft met hang- en sluitwerk koopt u bij Allesmarine.

Pagina 1 van 3
Pagina 1 van 3

Kajuitsloten

Als u de boot aan wal hebt liggen wilt u er zeker van zijn dat uw persoonlijke spullen niet gestolen worden. Het is dan zaak dat uw spullen goed beschermd worden. Een goed slot om uw kajuitdeur mee af te sluiten is daarvoor uiterst belangrijk. Een kajuitslot zorgt ervoor dat er niet zomaar ingebroken kan worden. Daarnaast verplichten sommige verzekeringen u ook om een slot te gebruiken. Het is dan altijd handig om er een te hebben.

Wij verkopen ook haken en schuifvergrendeling om een deur of kist mee te sluiten. Hierdoor zit alles goed dicht zodat er tijdens het varen niks overboord kan vallen. 

 

Deurstoppers

Er is niets irritanter dan klapperende deuren tijdens het varen. Daarom vindt u hier naast sloten ook deurstoppers. Met een deurstopper blijven deuren vast zitten zodat ze niet gaan klapperen tijdens het varen. Bij Allesmarine zijn er verschillende deurstoppers verkrijgbaar.

 

Vloerstuitingen

Voor sluitingen om luiken in de vloer mee open en dicht te doen kunt u ook terecht bij Allesmarine. Met de RVS vloersluiting kunt u gemakkelijk het luik open en dicht doen. De vloersluitingen zijn in verschillende soorten en maten verkrijgbaar.

Al ons bootbeslag is gemaakt van solide materialen, waardoor het bestand is tegen bijvoorbeeld extreme omstandigheden op het water. Daarnaast zijn de producten gemaakt van roestvrij staal zodat ze lang mee gaan.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »