Dek & Interieur Onderdelen

De collectie van Allesmarine.nl aan dek & interieur onderdelen staat op deze pagina. Hier staan onder andere stoelen/banken, trappen en bruggen, bimini tops, boothoezen, luiken, ventilatieroosters, sloten en nog veel meer bootinterieur! U kunt deze producten bij Allesmarine.nl bestellen om uw dek & interieur zo goed mogelijk in te richten.

Richt het dek en interieur in naar uw wens

Het dek en interieur zijn de oogappeltjes van uw boot. Op deze pagina van Allesmarine.nl vindt u diverse producten die er voor zorgen dat het dek en interieur naar uw wens kunnen worden ingericht. Bij ons kunt u terecht voor alles omtrent bootinterieur. 

 

Droog het water over

Loopbruggen worden gebruikt om droog over het water te komen. Je wilt natuurlijk veilig aan wal of op de boot komen. Als je wel wilt zwemmen of even wilt afkoelen in het water, is het wel zo handig om veilig en makkelijk het water in en uit te komen. Hiervoor staan op onze website meerdere soorten zwemtrappen. Vindt u een zwemtrap iets te veel van het goede dan kunt u ook handvatten om je uit het water aan op te trekken vinden.

 

Bescherming tegen zon en regen

Een Bimini Top is een soort tent met een open voorkant voor op de cockpit van een boot. De meeste Bimini Tops kunnen worden ingeklapt als ze buiten gebruik zijn. Een Bimini Top wordt het meest gebruikt tegen de zon, want het zorgt er voor dat er schaduw is. Het zou ook kunnen dienen als beschutting tegen de regen. Er is echter alleen sprake van regenbescherming als de boot stil staat en er geen wind is, omdat er alleen aan de bovenkant een doek is. Bij Allesmarine.nl kunt u kiezen uit verschillende lengtes en hoogtes van de Bimini Top.

Ook na het varen wilt u natuurlijk ook dat u boot beschermd blijft. Allesmarine.nl biedt hiervoor boothoezen van Transhield aan. Boothoezen zorgen er voor dat er geen schade komt door schimmels en UV-licht. Daarnaast voorkomt het dat uw boot helemaal vol met water is als het heeft geregend. Allesmarine.nl biedt naast de boothoezen van Transhield ook diverse accessoires aan om de boothuizen te bevestigen. Er zijn hier echter ook andere constructies te vinden die zorgen dat uw boothoes niet onder het water zit na een regenbui. Bootinterieur kan dus ook heel functioneel zijn!

 

Diverse accessoires om uw dek er tiptop uit te laten zien

Allesmarine.nl biedt vlaggen aan voor op uw boot. Onder andere vlaggen van Nederland en België zijn verkrijgbaar. Maar ook de Europese vlag en vlaggen met internationale codes. Voor de vlaggen bieden wij ook vlaggenstokken en vlaggenstokhouders aan. Om het vissen gemakkelijk te maken, staan op de webshop hengelhouders. Hierdoor hoef je niet de hele tijd je hengel vast te houden. Er zijn zelfs hengelhouders die op je stoel gemonteerd kunnen worden. Maar ook diverse gereedschap voor vissers, zoals vistangen en aasbakken.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »