Power Trim / Lift & Trim Tabs

Bent u van plan om uw buitenboordmotor te gaan trimmen? Op deze pagina vindt u alles wat u nodig heeft om de prestaties van uw buitenboordmotor te verbeteren. Hier koopt u onder andere trim tabs systemen en schakelaars voor trim tabs. Ook vindt u hier powerlifts voor de buitenboordmotor. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor adapter sets voor een motor met spiegel klemmen.

Pagina 1 van 2
Pagina 1 van 2

Waarom een motor trimmen?

Als u een boot met een goed getrimde motor heeft zorgt dit voor betere prestaties. De boot is zuiniger, gemakkelijker te controleren, comfortabeler om mee te varen en wat ook heel belangrijk is: de boot is veiliger wanneer u er hard mee gaat varen. Trim tabs zorgen er namelijk voor dat de boot horizontaler en rustiger vaart.  

Een boot die te weinig getrimd is botst constant tegen de golven op; dit is niet heel comfortabel. Maar u kunt uw boot ook te veel trimmen met trim tabs. Dan heeft hij de neiging om te veel uit het water te komen. De motor duwt de boot dan de lucht in, terwijl de voorkant van de boot juist naar beneden wil.

Een boot die correct is afgesteld vaart met de boeg lichtjes omhoog en gericht op het water. Hij glijdt dan als het ware over het wateroppervlak.

 

Trimvlakken voor uw boot

Trim tabs zorgen voor betere vaareigenschappen van uw boot. Door de trim tabs vaart uw boot rustiger, horizontaler en u blijft tijdens het varen droger. Daarnaast wordt ook de veiligheid tijdens het varen groter. Bij Allesmarine kunt u terecht voor hydraulische en elektrische trim tabs en schakelaars voor trim tabs.

 

Powerlifts bij Allesmarine

Van het merk CMC verkopen wij verschillende powerlifts voor uw motor. De elektrische hydraulische powerlifts hebben een stuwkracht van 7.800 lbs. Onze powerlifts zijn volledig waterdicht. Daarnaast zijn ze  gemaakt van roestvrij stalen bevestigingsmiddelen.

 

CMC Power Trim en Tilt

Onze Power Trim- en Tilt-units zorgen voor nog betere prestaties van uw boot en motor. De Trim en Tilt combineert een spiegelbeugel en een hefboomplaat. De Power Trim en Tilt verbetert de prestaties van uw boot. Uw boot gaat hiermee sneller, verbruikt minder brandstof en is stabieler tijdens bootritten en tracking.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »