Controle- & Stuursystemen

Het assortiment van Allesmarine.nl op het gebied van controle- & stuursystemen vindt u hier. Op deze pagina vindt u onder andere afstandsbedieningen en onderdelen/accessoires voor buitenboordmotoren en binnenboordmotoren. Ook kunt u hier terecht voor ons aanbod aan sturen en onderdelen/accessoires voor het stuur. Deze producten en andere artikelen op het gebied van controle- & stuursystemen kunt u gemakkelijk bestellen op de webshop van Allesmarine.nl.

Bootbesturing door middel van onze bootstuursystemen & onderdelen

Om uw boot bestuurbaar te maken en/of te houden zijn er diverse onderdelen nodig zoals een stuur, een stuurinrichting als een monokabel, het stuurhuis en stuurkabelaccessoires. Hierbij valt te denken aan een stuurstang en koppelingen. Om de binnen- of buitenboordmotor van uw boot te bedienen heeft u een stuursysteem met schakelkast, bedieningskast en/of afstandsbediening met de daarbij behorende schakelkabels en/of afstandsbedieningskabels nodig. Allesmarine.nl levert een ruim aanbod aan controle- en stuursystemen zodat uw boot altijd soepel te controleren is en de juiste richting op vaart!

 

Hulpstukken voor controle-, stuursystemen & stuurinrichting nodig?

Denk dan eens aan onze propguards, die zorgen voor controle tijdens het varen door de betere stuwwerking van uw propeller. Of wilt u beter in plané varen? Kijk dan naar onze trim tabs en/of hydrofoils. Uw boot is bij hogere snelheden dan weer beter te controleren.

 

Hydraulische stuurinrichting: sturen en trimmen voor nog betere vaareigenschappen!

Nog lichter varen en controle hebben over uw boot voor zowel het besturen als het trimmen en liften van uw buitenboordmotor? Dit kan door onze CMC hydraulische lift- en tiltsystemen en hydraulische stuursetjes / (mechanische) stuurinrichting van Seastar/Baystar/Goldenship en Mavi Mar.

 

Stuurinrichting-/schakelkabels en montageaccessoires voor controle- en stuursysteem

Allesmarine.nl levert alle materialen om bovenstaande controle-, stuursystemen en hydraulische/mechanische stuurinrichtingen te installeren en netjes af te werken. Hier valt te denken aan doorvoerrubbers en afwerking voor doorvoergaten. Ook kunt u bij ons terecht voor diverse kabelbeschermingen voor het controlesysteem, welke eruit zien als stofzuigerbuizen. Deze heeft u vast al wel eens gezien op een boot. Wij kunnen alles leveren voor een complete en nette afwerking van uw stuurinrichting en controlesystemen.

In ons assortiment zitten ook een groot aantal aanbouwsetjes om uw knuppelbestuurde buitenboordmotor om te bouwen naar een op afstand bestuurbare buitenboordmotor. Om uw inboard of outboard aan te sluiten op uw afstandsbediening zijn diverse aansluitingen en koppelingen bij ons aanwezig. Zo slaagt u altijd om via Allesmarine.nl uw marinemotor op afstand te besturen en te controleren. Alles voor uw (hydraulische) stuursysteem is aanwezig bij ons.

Mist u iets? Of kunt u de 'juiste' aansluiting of control adapter (stuursystemen) niet vinden? Neem dan contact op en wij helpen u verder.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »