Ankerlieren

Bent u op zoek naar een ankerlier voor uw boot? Een ankerlier wordt gebruikt bij het laten vallen en ophijsen van de anker en ketting van de boot. Allesmarine heeft een uitgebreid assortiment met verschillende soorten en maten ankerlieren en onderdelen die u nodig heeft bij uw ankerlier. Welk type voor u het meest geschikt is, is afhankelijk van uw soort boot en het ankergerei dat u gebruikt.

Uitgebreid assortiment

Bij Allesmarine vindt u ankerlieren in verschillende soorten, prijsklassen, materialen en voor verschillende maten boten. Zo kunt u kiezen tussen een handmatige model of, als u het uzelf makkelijk wilt maken, een elektrische ankerlier.

Daarnaast heeft u de keus uit een horizontale en een verticale ankerlier. Een horizontaal model is geschikt voor boten met kleine ankerruimtes en een verticaal exemplaar is geschikt voor boten met grote ankerruimtes. Kies voor een horizontale ankerlier als de ankerketting een bocht van 90 graden om de kettingschijf maakt en voor een verticale als de ankerketting een bocht van 180 graden om de kettingschijf maakt. Houd er bij het verticale model rekening mee dat het onderhoud en de installatie minder eenvoudig is dan bij de horizontale variant. Dit komt doordat de verticale ankerlier minder goed toegankelijk is.

Daarnaast heeft Allesmarine ankerlieren voor verschillende maten boten. De maten van ankerlieren voor boten lopen uiteen van zeven meter tot wel vijftien meter.  

 

Bestellen bij Allesmarine

Bestel nu bij Allesmarine en profiteer van onze scherpe prijzen en voordelige service. Vindt u niet wat u zoekt? Neem dan gerust eens contact met ons op.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »