Controle & stuursystemen

Het assortiment van Allesmarine.nl op het gebied van controle & stuursystemen staat hier. Op deze pagina vindt u onder andere afstandsbedieningen en onderdelen/accessoires voor buitenboordmotoren en binnenboordmotoren. Ook kunt u hier terecht voor ons aanbod aan sturen en onderdelen/accessoires voor het stuur. Deze producten en andere artikelen op het gebied van controle & stuursystemen kunt u gemakkelijk bestellen op de webshop van Allesmarine.nl.

Het besturen / controleren van uw boot door middel van onze stuursystemen en onderdelen

Om uw boot bestuurbaar te maken en/of te houden zijn er diverse onderdelen nodig zoals een stuur, een  stuurinrichting zoals een monokabel, stuur huis en stuur kabel accessoires. Hierbij valt te denken aan een stuurstang en koppelingen. En om uw boot motor binnenboord of buitenboord te bedienen heeft u een stuursysteem met; schakelkast/bedieningskast/afstandsbediening + schakelkabels/afstandsbediening kabels nodig. Allesmarine.nl levert een ruim aanbod aan Controle en stuursystemen. Zodat uw boot altijd de juiste soepel te controleren is en de juiste richting op vaart.

 

Hulp stukken voor controle en stuur systemen/inrichting?

Hierbij valt te denken aan onze Propguards, meer controle tijdens het varen door beter stuw werking van uw propeller na montage Propguard. Of beter in planee/plané, met onze trim tabs of hydrofoils waardoor uw boot bij hogere snelheden weer beter te controle /controleren is.

 

Hydraulisch sturen en trimmen voor nog betere vaar eigenschappen!

Nog lichter willen varen en controle hebben over uw boot voor zowel het besturen en stuurinrichting als het trimmen en liften van uw buitenboordmotor. Dit kan door onze CMC hydraulische lift en tilt systemen en hydraulische stuur setjes/ stuurinrichtingen van Seastar /Baystar /Goldenship en Mavi Mar.

 

Ruim aanbod: stuurinrichting/schakel kabels en montage controle/stuur systeem accessoires.

Allesmarine.nl levert alle materialen om bovenstaande controle en stuur systemen en stuurinrichtingen te instaleren en netjes af te werken. Te denken valt hierbij aan doorvoer rubbers en afwerking voor doorvoer gaten. Ook diverse kabel controle systeem beschermingen (zien eruit als stof zuigerbuizen) U heeft ze vast al wel eens gezien op een boot. Complete nette afwerking van uw stuurinrichting en controle systemen.  In ons assortiment zitten ook een groot aantal aanbouw setjes om uw knuppel bestuurde buitenboordmotor om te bouwen naar afstand(s) bestuurbare  buitenboordmotor. Om uw inboard of outboard aan te sluiten op uw remote control / afstands bediening zijn diverse aansluitingen en koppelingen bij ons aanwezig zodat u altijd slaagt om via Allesmarine.nl uw marine motor op afstand te gaan besturen en te controle(ren). Alles voor uw stuursysteem aanwezig bij ons. Mist u iets, of kunt u, uw ‘juiste’ aansluiting controle adapter (stuursystemen) niet vinden. Neem dan contact op en wij helpen u verder.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »