Touwen en zeil bevestiging / elastiek

Bent u op zoek naar touwen, lijnen of elastieken voor uw motorboot? Bijvoorbeeld om uw boot goed vast te zetten wanneer u afgemeerd ligt? Op deze pagina vindt u verschillende touwbevestigingen, Nylon haken en schokkoorden voor uw boot. Deze touwen zijn in verschillende varianten te verkrijgen. Allesmarine verkoopt ook elastieken touwen, net als nylon of rvs haken die u aan uw touw kunt bevestigen.

Pagina 1 van 2
Pagina 1 van 2

Schokkoorden

Schokkoorden zijn koorden die het vermogen hebben om schokken op te vangen. Een langdurige elasticiteit is een kwaliteit van dit type koord. Dit touw kan voor verschillende toepassingen van uw boot gebruikt worden. Dit touw houdt alles wat beweegt tijdens een zeilrit op zijn plek en door de elastiek is alles makkelijk vast te zetten.

 

Touw bevestiging

Bij Allesmarine vindt u ook touwklemmen waarmee een lijn of touw vastgeklemd kan worden. We verkopen touwklemmend voor verschillende soorten touw. Met de touwklemmen blijft het stuk touw goed op zijn plek en kunt u gemakkelijk een lus maken. Om ergens aan te meren waar geen bevestigingen zijn hebben wij ook een Hollow spike om in de grond te slaan. Hieraan kunt u dan het touw bevestigen.

 

Aanmeren

Als u wilt aanmeren zijn er meerdere dingen waar u op moet letten. Iedere meerplaats is anders, hierdoor is voor iedere keer als u aan gaat meren een andere aanpak nodig. Bedenk altijd ruim van tevoren een plan en houd rekening met de wind en de plaats van de bolders op de wal. Pak ruim op tijd de lijnen en hang de stootkussens op. Doe alles rustig aan. En met de touwen van Allesmarine weet u zeker dat er niks gebeurt met uw boot.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »