Yamaha Propeller

Alle Yamaha propellers, Yamaha buitenboordmotor propellers kunt u bestellen bij Allesmarine.nl. Kies hieronder de juiste propeller en kies dan het aantal pitch. Een paar vuistregels bij het kiezen van een nieuwe propeller zijn: Hoe meer pitch, hoe sneller de propeller, minder pitch dan wordt de propeller krachtiger. Pitch omhoog, is toeren omlaag, Pitch omlaag is toeren omhoog. Zoekt u een standaard propeller, neem dan de gemiddelde pitch. (dus als je kunt kiezen uit 9,10 of 11 pitch, neem dan 10 pitch) Wilt u dezelfde propeller als u eerder had, zoekt u dan het aantal pitch of origineel nummer op, op uw oude propeller. Meer te weten komen over de werking van de propeller en de keuze van de juiste propeller klik dan hier en u gaat naar onze speciale propeller pagina.Levert Allesmarine.nl elk type Yamaha propeller?

Het antwoord is ja! Ja wij leveren voor elk type Yamaha buitenboordmotor propellers. Wilt u meer uitleg over uw Yamaha propeller, over de werking van uw Yamaha buitenboordmotor propeller en of u de juiste Yamaha propeller besteld ? Klik hier!
 

Propeller wordt ook wel een schroef genoemd!

In de volksmond worden beiden termen gebruikt. Deze pagina heeft een ruim aanbod Yamaha propellers en Yamaha schroeven. Kortom waar u ook op zoekt en wat u ook zoekt Allesmarine.nl levert alle Yamaha propellers.
 

De stand, ook wel pitch genoemd, van u Yamaha propeller of Yamaha schroef.

De stand van het blad van uw Yamaha propeller maakt uit en geeft verschil. Al is het natuurlijk wel zo dat de stand van het blad van uw Yamaha propeller er niet heel veel toe doet bij een 2,5 pk buitenboordmotor. Als u een pitch om hoog of omlaag gaat merk je bijna geen verschil. Doet je dit zelfde trucje met een Yamaha propeller op een buitenboordmotor van 200 pk dan merk je dit wel degelijk. Hoe meer pk’s uw Yamaha buitenboordmotor heeft. Hoe meer invloed de stand van het blad van uw Yamaha propeller er toe doet. Meer informatie over de pitch van een propeller klik hier.
 

Er zijn toch ook Yamaha’s met werk propellers / werkschroeven?

Dit klopt de High Thrust modellen van Yamaha zijn uitgevoerd met High thrust propeller /propellers. Die in de volksmond werkschroeven worden genoemd. Klik hier voor een voorbeeld.
 

Besteld u de juiste Yamaha propeller?

Bent of ‘was’ u tevreden (want u bent van plan een nieuwe Yamaha propeller te kopen) over de vaar eigenschappen van uw oude Yamaha propeller? Kijk dan even op de oude prop of u het oude onderdeelnummer kunt vinden, of dat er überhaupt nog een nummer leesbaar is. Dit helpt u of ons altijd verder bij uw zoektocht naar uw juiste nieuwe Yamaha propeller. Geen nummer te vinden op uw oude prop? Of misschien bent u wel de hele schroef verloren tijdens het varen? Of wilt u gewoon meer informatie? Stuurt u ons dan een e-mail en we helpen u graag verder met uw zoektocht naar de zelfde of een andere geschikte Yamaha schroef.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »