Propeller

Een belangrijk buitenboordmotor onderdeel is de propeller. Op deze pagina vind u al Suzuki propellers. Het is belangrijk dat u eerst de juiste propeller kiest en daarna het aantal pitch. Een paar vuistregels bij het kiezen van een nieuwe propeller zijn: Hoe meer pitch, hoe sneller de propeller, minder pitch dan wordt de propeller krachtiger. Pitch omhoog, is toeren omlaag, Pitch omhoog is toeren omlaag. Zoekt u een standaard propeller, neem dan de gemiddelde pitch. (dus als je kunt kiezen uit 9,10 of 11 pitch, neem dan 10 pitch) Wilt u dezelfde propeller als u eerder had, zoekt u dan het aantal pitch of origineel nummer op, op uw oude propeller. Meer te weten komen over de werking van de propeller en de keuze van de juiste propeller klik dan hier en u gaat naar onze speciale propeller pagina.Suzuki propeller bestellen via Allesmarine.nl

Op deze Suzuki buitenboordmotor onderdelen pagina vind u de Suzuki Propeller, Propellers of hoe men het ook vaak noemt Suzuki schroef of Suzuki schroeven.  Alle materialen om uw Suzuki propeller te monteren klik hier. De maten van een propeller ook wel pitch genoemd verschillen bij elk type Suzuki buitenboordmotor. Meer informatie over het kiezen van de juiste Suzuki propellers. Klikt hier.

Uw Suzuki propeller / Suzuki schroef morgen al nodig?

Vandaag bij Allesmarine.nl is morgen in huis. Wij leveren alle  Suzuki propellers en of schroeven uit eigen voorraad. Mocht het voorkomen dat we een Suzuki propeller net voor uw verkocht hebben en dus tijdelijk niet leverbaar meer is. Bellen wij u direct op zodat u hiervan op de hoogte bent.
 

Hoe lang duurt het dan voordat ik mijn Suzuki propeller krijg?

Wij van Allesmarine.nl bestellen het hele jaar om de 2 dagen, dit is op maandag, woensdag en vrijdag. Uw propeller is dus altijd binnen 3 werkdagen in huis. Maar let op dit komt dus bijna niet of nooit voor.  Alleen als een type Suzuki propeller net 'toevallig' voor u is verkocht of door iemand anders is besteld. Mocht dit aan de orde zijn nemen wij gelijk contact op met onze klanten.  Zodat deze weten hoe het ervoor staat. Tijdens het hoog seizoen ( april t/m augustus) besteld het team van Allesmarine.nl dagelijks. Dus als Wij de belofte de volgende werkdag in huis niet waar kunnen maken. Is het in alle gevallen de dag erna. Ook daarover nemen wij contact met u op, zodat u niet de dag na uw order voor niets zit te wachten. Nogmaals dit zijn uitzonderlijke gevallen. 99/100 x is uw Suzuki propeller de volgende dag bij u thuis.
 

Suzuki propeller past op meerdere type buitenboordmotoren?

Klopt helemaal op de nieuwere modellen (Bombardier OMC Johnson) zitten ook Suzuki propeller en propellers. Omdat dit eigenlijk Suzuki buitenboordmotoren zijn meer lezen hierover klik hier. (titel en alinea 3). 
 

3-blads of 4-blads Suzuki propeller?

Vanaf de Suzuki DF60 of DT75 kunt u kiezen voor een 4-blads propeller in plaats van een 3-blads. Zie Categorie 'Suzuki Propeller DT75, DT85, DT90 DT100, DT115, DT140 DF60, DF70 (1998-08) 13 Tooth' links onder. Een 4-blads heeft meer kracht dan de 3-blads. 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »