Propeller

Uw Mercury / Mariner buitenboordmotor propeller, eenvoudig Bestellen via Allesmarine.nl. Alle Mercury en Mariner propellers /schroeven en voor elke type, verschillende maten (ook wel pitch genoemd). Vindt u op deze pagina. Wilt u meer uitleg over de stand van uw propellerblad (pitch) klik hier!  Alles om uw Mercruy of Marine propeller /schroef te bevestigen klik hier

 

Mercury en Mariner propeller voor elk type buitenboordmotor in alle gewenste pitch

Bij Allesmarine.nl vindt u inderdaad alle Mariner en Mercury propellers naar keuze. Propeller wordt ook wel eens schroef genoemd. Dus als u op zoek bent naar een Mariner schroef? Of op zoek bent naar een Mercury schroef dan zit u op deze pagina goed.
 

Mercury propeller / Mariner propeller pitch

De pitch is de stand van het blad. Voor meer uitleg klik hier. Het laatste nummer van het bestelnummer is het aantal pitch. Voorbeeld: We zoeken een Mercury propeller / Mariner propeller voor een Mariner of Mercury buitenboordmotor 6 tot 16 pk. Dit is de derde propeller van rechts in de bovenste rij met de titel: 6/8/9,9/10/15 pk 2T, 9,9/15 pk 4T propeller voor 8 tanden, pitch 7 t/m 11. Zoals de titel al doet vermoeden is deze Mariner / Mercury propeller beschikbaar in 7 tot en met 11 pitch. Als u op deze Mariner /Mercury schroef klikt. Ziet u onder de afbeelding de productomschrijving met links het originele Mercury of Mariner propeller nummer en recht ons Mercury / Mariner propeller bestelnummer. In dit geval is het eerste nummer SOL111-093-(07) met tussen haakjes het aantal pitch, de stand van het blad, van de propeller. In het voorbeeld is dit 7 maar u heeft keuze tot 11 pitch. Komt u er nog steeds niet helemaal uit? Of weet u niet of u de juiste Mercury / Mariner propeller selecteert, die aan uw wensen voldoet? Neemt u dan even contact met ons op Klik hier!
 

Vuist regel kiezen propeller en pitch:

Een vuistregel bij kiezen van de juiste pitch op een propeller: Hoe hoger de pitch, des te sneller de propeller gaat, hoe lager de pitch hoe krachtiger de propeller wordt. Pitch naar boven is toeren naar beneden, pitch naar beneden is toeren naar boven.
 

Tips als u tevreden bent over uw huidige Mercury / Mariner propeller

Bent u op zoek naar een standaard propeller? Dan kiest u altijd voor een gemiddelde pitch. Voorbeeld: U kunt kiezen uit 9,10 of 11 pitch, dan kiest u voor de 10 pitch. Bent u op zoek naar een identieke propeller of schroef die vergelijkbaar is aan uw huidige Mariner / Mercury schroef en dus het zelfde doet en werkt. Er staat altijd (of meestal) een nummer in uw oude schroef. Dit is een origineel onderdeelnummer. De laatste letters/of cijfers staan voor het aantal pitch bij zowel originele OEM propeller nummers als bij onze bestelnummers. Aan de hand daarvan kunt u bij Allesmarine.nl een identieke propeller bestellen met hetzelfde nummer (en die dus dezelfde werking heeft als uw huidige Mercury / Mariner schroef). Komt u hier niet helemaal uit? Dan nummeren wij van Allesmarine.nl het prop nummer om naar ons bestelnummer. Neem contact met ons op klik hier

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »