Honda Propellers en Propeller Hardware

Iets geraakt en werkt uw propeller van uw Honda buitenboordmotor niet meer goed? Allesmarine.nl heeft voor u de juiste Honda propeller. Vind hieronder de juiste propeller en kies dan het juiste aantal pitch. Bij het kiezen van een nieuwe propeller moet u goed na gaan hoeveel pitch u nodig heeft. Hoe meer pitch, hoe sneller de propeller, Bij minder pitch wordt de propeller krachtiger. Pitch naar boven is toeren omlaag, pitch naar beneden is toeren naar boven. Zoekt u een standaard propeller, ga dan voor een gemiddelde pitch/ (bijv. de keuze uit 9,10 of 11 pitch kiest u 10) Wilt u meer weten over propellers en de werking er van klik dan hier en u gaat naar onze speciale propeller pagina.

 

Honda propeller voor elk type Honda buitenboordmotor

Bij Allesmarine.nl vindt u voor elke type Honda buitenboordmotor een geschikte Honda propeller. Wilt u meer te weten komen over de werking van uw huidige Honda propeller, en de eventueel werking  van uw nieuwe Honda propeller klik hier. Komt u er nog steeds niet helemaal? Kunt u altijd ons team van specialisten raadplegen via onze contactpagina.

 

Hoe meer pk’s hoe groter het verschil in pitch

Wij krijgen heel vaak het vraagstuk, dat men met een andere Honda propeller (of ander merk buitenboordmotor propeller) sneller, of meer kracht wil hebben. Het eerste wat wij dan vragen is: Hoeveel pk is uw buitenboordmotor ? Waarom? Omdat het aantal pitch (stand van het blad) bij een buitenboordmotor met maar 4 pk echt geen groot verschil gaat maken. Maar als we het hebben over een Honda 100 pk + buitenboordmotor, dat dan elke pitch om hoog of omlaag in uw nieuw aan te schaffen Honda propeller wel degelijk scheelt. Vandaar dat wij stellen stelen: Hoe krachtiger de buitenboordmotor wordt. Hoe meer een pitch  omhoog of een pitch omlaag er toe doet.

 

Honda schroeven, Honda schroef, Honda propeller, Honda propellers

Het maakt niet uit waar u op zoekt. Allesmarine.nl heeft alles, zoals onze naam al doet vermoeden, om uw Honda buitenboordmotor voort te stuwen. De Honda propellers voor de zwaardere motoren hebben wij zowel in 3-blads als in 4-blads. Ook kunt u kiezen voor een Aluminium propeller, of RVS  propeller.

 

Volvo penta propeller/schroef vs Honda propeller/shroef

De originele Honda pindrive propeller die we aanbieden op deze pagina past ook op de 4-takt buitenboordmotoren van Volvo Penta. Deze Honda propeller zit op bijvoorbeeld op de Honda BF75 en BF100 maar dus ook op de Volvo Penta 75 (7,5 pk) en 100 (10 pk). De overige onderdelen van deze modellen zijn overigens ook uitwisselbaar met elkaar.  

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »